Der skal følge en god trailer med, når man flytter i parcelhus

I anledning af, at Christina og jeg er blevet et småborgerligt dansk ægtepar med typehus, ligusterhæk, to børn såvel som en stationcar med jydekrog, er det nu tid til, at vi vil investere i vores første trailer. Jeg føler mig ikke desto mindre endnu ikke komplet integreret i forstads-danmark. Derfor vil jeg spørge, om der findes nogle af jer mere erfarne parcelhusejere, der sidder inde med en idé om, hvorhenne man ville kunne investere i en trailer på tilbud, som er optimal til vores behov?

Reelt er vores forventninger til traileren ikke tilnærmelsesvist noget ud over det sædvanlige. Traileren skal blot anvendes til alt mellem himmel og jord, som er en del af det at have eget typehus og egen have. Det er ensbetydende med, at den trailer, vi investerer i, skal benyttes til at bringe skrammel og grene og lignende fra haven på den lokale genbrugsplads. Traileren skal ydermere måske bruges til en familieudflugt til Ikea efter behov. Faktisk er det en aldeles kedelig trailer, vi vil have fat i.

I forhold til hvilken kapacitet en trailer skal have, kunne det også være centralt at få jeres input til, hvad for en anhænger, der imødekommer til mine og konens forventninger. Så slipper vi måske for at gå helt galt i byen. Er det f.eks. for alt i verden uundværligt for os at gå efter et dyrt mærke som Brenderup, eller behøver det ikke være så dyrt, såfremt vi endelig køber en ny anhænger, og hvor finder man gode trailer tilbud derude?

En anden ting, som det er essentielt at få jeres input om, er, hvorvidt det er økonomisk forsvarligt at anskaffe en trailer, der ikke er helt ny, eller om det indebærer, at man ville være tvunget til at poste en betydelig sum penge i adskillige trailer reservedele? Så kom frisk med al jeres trailer-viden såvel som umiddelbare tips om steder heromkring, som både har en masse tilbuds-trailere og brugte trailere foruden et velassorteret udvalg af trailer reservedele til ethvert behov, så vi kan køre hen dertil og se nærmere på valgmulighederne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>