Der er umiddelbart variationer inden for stokerfyr plus det enkeltes funktionalitet

I sidste uge hoppede min bedre halvdel og jeg ret ud i det i fællesskab, og erhvervede os et stort hus os to sammen, hvorfor det er ved at være aktuelt at vælge den bedste varmekilde. Jeg er med sikkerhed forvisset om, at det ikke skal være fjernvarme som forsyning, for denne løsning er sindssygt gældssættende! Oliefyr er for miljøskadende, samt at kakkelovne snavser, så jeg mener, at et danskproduceret stokerfyr udgør en optimal løsningsmulighed. Nogle typer er i stand til i tillæg til piller desuden profitere flere slags korn, og visse formår at brænde alting.

For nyligt fik jeg øje på et kvaæitets stokerfyr fra en virksomhed, der påstår, at de på egen hånd fremstiller fyrene i kvalitets hele vejen igennem. Selskabet afpasser, fremstiller + forbedrer nemlig løbende fyrene. Jeg kan godt lide at være klar over at få et fyr, som er danskproduceret. Samtidig kan denne model af stokerfyr fyre med kritisk emner, og det kræver ikke omfattende service. De beretter, at folk som ejer af netop dette stokerfyr kan fyre med træpiller, samt kort og granulater mm. Firmaet producerer nu desuden en markant mindre omkostningsfuld stokerfyrmodel, der fortrinsvist magter at udnytte træ plus korn.

Så det vigtige står tilbage: hvaffor et af de to typer mit køb skal ende på. Nøjagtig hvad får jeg ud af tilmed at kunne forbrænde granulat lignende materialer? Altså hvis I er i besiddelse af nyttig info, bliver jeg meget taknemmelig, såfremt I skriver til mig. Særligt såfremt det bliver før, at vinteren kommer, så jeg undgår at blive forkølede i hjemmet, pga. vi har fundet et fyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>