Den virksomhed, jeg arbejder for har dannet et fremragende samspil med et vikarbureau

En optimal hjælp for en virksomhed er et velfungerende vikarbureau tit. Bruger din arbejdsplads et godt vikarbureau, får I nemlig glæde af utallige goder. At den aktuelle personalesammensætning hele tiden er lige i øjet uden at spilde jeres ressourcer på afskedigelser eller ansættelser ud fra behov, kan din virksomhed først og fremmest helt gnidningsløst sikre sig. Ift. overgange med mange arbejdsopgaver eller mindre travlt, får jeres virksomhed en oplagt mulighed for at regulere bemanding på en passende måde, vil dette sige. En optimal ordning, fx i forbindelse med ferieafholdelse, barsler, sæsonbetonet arbejde og meget mere, er anvendelsen af et vikarbureau som følge heraf.

Undertegnede brugte i det første år eller to i jobbet ekstremt mange af virksomhedens ressourcer på ansættelser og fyringer af personale, som værende personaleansvarlig i en mellemstor virksomhed i forlagsbranchen. En gammel læsepartner fra universitetet, som ligeledes er personaleansvarlig i et firma i mediebranchen, fortalte om hendes virksomheds gode samarbejde med et professionelt vikarbureau, til en konference. Med det samme kom det bag på mig, hvor meget succes hendes afdeling i og for sig opnåede som et resultat af anvendelsen af netop dette vikarbureau. Hvad mere er tog det mig på sengen, alle de funktioner det reelt er muligt at placere hos et vikarbureau. Det samme vikarbureau, som deres, har vores virksomhed benyttet os af et fantastisk samspil med, siden det møde. Frem for alt har vikarbureauet flere gange, hvor vores firma har haft stort behov for en eller flere ekstra medarbejdere i en enkelt dag eller måske i halve & hele år, skaffet os vikarer havende evner, der passede sublimt til vores aktuelle behov fra dag til dag. At størstedelen af vikarerne har løst opgaver for netop dette vikarbureau i en længere periode, bliver tit fordelene ved samarbejdet.

Hvilke kandidater, som kan yde den mest optimale arbejdsindsats, får vikarbureauet derfor en god fornemmelse af. Ved denne vikarassistance ordner vikarbureauet tillige alt som blandt andet lønudbetaling, indbetaling til feriepenge og pension og så videre, imens vores virksomhed kun indbetaler et fastsat beløb per arbejdstime til vores vikarbureau. Kun til vikarordningen, benyttede vi vikarbureauet til at begynde med. Nogle af de andre HR-opgaver, bestemte vi os for at uddelegere til vikarbureauets konsulenter ifm. midlertidige ansættelser og ifm. tidsubegrænsede ansættelser, da jeg selv samt resten af HR-afdelingen fik et større indblik i fordelene & mulighederne ved vores vikarbureau.

At vikarbureauets konsulenter har kunnet aflæse vores behov & de aspirerende medarbejdere usandsynligt godt, fortæller erfaringen. Vikarbureauet har derfor haft muligheden for at indkredse en konkret beskrivelse af jobbets indhold i forhold til det aktuelle opgaver og behov, samt skabe vores kontakt til de bedst kvalificerede kandidater og foretage person- & færdighedstests af aspiranterne for os i HR. Den specielle Try & Hire ordning, med hvilket vi efter tre måneders vikaransættelse kan vælge at fastansætte den pågældende medarbejder uden at få flere bekostninger ifm. vikarbureauets ydelser, har vi i vores virksomhed samtidig haft gode erfaringer med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>