Bukning af rør samt rørbearbejdning

Dette indlæg handler om alt lige fra bukning af rør og rør, som fx udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Profilvalsning & bukning af rør vinder i disse år som et favorabelt alternativ inden for rørbearbejdning til traditionelle svejsede rørløsninger. Med bukning af rør vil det dog ikke udelukkende være muligt at minimere omkostningerne til selve anskaffelsen af nye rør. Når I gør brug af bukkede rør i jeres produktionsvirksomhed, kan det som regel være en måde at sikre en rørløsning, som er individuelt tilrettet til behovene i jeres virksomhed og har et flottere resultat. Dertil er rørbukninger meget lettere at gøre rene og er mindre tunge. Når du og din virksomhed udvælger os som jeres foretrukne leverandør af bukning af rør, f.eks. udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, kan vi garantere, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver fremstillet med henblik på at opfylde alle behov i jeres virksomhed uanset branche. Som virksomhed råder vi nemlig ikke blot over nogle af landets mest erfarne specialister ift. bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget in-house værksted, laver vores medarbejdere også det meste af det solide bukkeværktøj såvel som de bukkematricer, som vi anvender.

Som følge heraf er vi i stand til tilfredsstille selv de mest sammensatte behov i jeres virksomhed. Førend vi går i gang med vores produktion af en ordre på bukning af forskellige slags rør for jeres virksomhed, fremstiller vi en skabelon efter en prototype. Den enkelte prototype produceres desuden ud fra en model eller en en skitse, som vi modtager fra jeres firma og selv svejser. Dernæst sker den pågældende rørbukning såvel som senere bukninger af rør på baggrund af det samme fixtur. Som følge heraf kan vi sikre, at de rør, som vi bukker, kan matche jeres virksomheds behov og ønsker. Ud over rørbukning samt produktion af professionelt bukkeværktøj, laver vi også forskellige former for valsning af rør og profilvalsning i alle materialer. Alt sammen til attraktive priser på seriestørrelser på blot 5 stk. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst form for efterbehandling, samtidig med at vi bukker alle slags rør af radier i alle størrelser. Vores firmas brede ekspertise og viden gør, at vores medarbejdere i dag løser alverdens opgaver for adskillige kunder fra en bred vifte af brancher.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>