Bruger du plastpaller eller træemballage til at omlokalisere dit gods

I fragtbranchen går jobbet altid ud på at perfektionere transportvilkårene, således at arbejdet fremskrider så nemt og samtidig kan udføres så hurtigt som det overhovedet er muligt. Det er også med det in mente, at det er så betydningsfuldt at benytte de bedst egnede paller, da hver slags palle har uens styrker.

Indlægget her ser både på træemballage [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31] i form af europaller [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25] og plastpaller [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28]. Hvilken palletype, som er mest egnet, afhænger nemlig af godset ogtransporteringsmetoden selv.

Den indlysende fordel ved træemballage er, at europaller er miljøvenlige. Europaller er nemlig enormt værdifulde som returpaller af den årsag, at de kan benyttes flere gange, uden at kvaliteten daler. Dertil kan det desuden tilføjes, at transport af gods med træemballage nedsætter CO2-mængden forbundet med varefragtning med lidt under 1/3.

Plastpaller benyttes derimod oftest som paller til engangsbrug af den årsag, at de ikke er så robuste som europallerne. De er til gengæld meget lettere, og derfor egner de sig fremragende til flytning med for eksempel fly, eftersom der her er grænser for den tilladte vægt. De besidder derudover det plus, at plastpaller i modsætning til træemballage ikke bliver påvirket af vind og vejr, da dvs., at de konstant vejer det samme og har samme massefylde, uagtet hvad enten der er nedbør eller sol.

Der er ydermere ikke behov for at gå, at du går på kompromis med hensyn til miljøet, kun af den grund, at du helst vil have plastpaller frem for europaller. Plastpallerne manifaktureres nemlig af sprøjtestøbt plast, som er 100 procent genanvendeligt. Om plastpaller eller europaller egner sig bedst til dit transportbehov, må således være hundrede % styret af dine præferencer.