Børnenes udklædning rekvirerer jeg hos webshoppen dramashop.dk

Fastelavn, halloween og karneval. Undertegnede er henrykt over kostumer og det samme er ungerne heldigvis også. Som bette syede mutti ofte det meste af vi børns kostumetøj på egen hånd. Jeg på den anden hånd er ik hende som at der tog symaskinekørekort i 5-6 klasse symaskinekørekort. When it’s time til udklædningsfest hos vores familie, så søger jeg derfor på sider såsom www.dramashop.dk - http://dramashop.dk/ – . Dramashop.dk har et kæmpe sortiment af udklædningstøj og kostumer og jeg kan være ret forvisset omkring, at jeg kan finde tøj og tilbehør, som at der gør ungerne tilfredse.

Ungerne ville denne gang være henholdsvis et dyr og Frost-Elsa. Jeg kunne ikke finde en specifik Elsa-Anna-kjole hos Dramashop.dk. I stedet fremskaffede jeg en delikat lyseblå kjole hos dramashop.dk som Emilie omgående godtog som Elsa og Annas kjole. Rolf ku’ egenhændigt vælge fra Dramashop.dk’s hjemmeside, hvor vidt han skulle være pingvin, skildpadde, ræv eller elefant – ret optur at dramashop.dk prioriterer et større udvalg end løve, prinsesse og tilsvarende børneudklædninger.

Når det gælder legetøjskæderne, hvor et udvalg af kammeraterne i klassen køber deres kostumer, så er hjemmesiden dramashop.dk et godt supplement. På den måde distingverer børnene sig ihvertfald en kende fra de øvrige børn, når moderen købte kostumet på dramashop.dk eller lignende forretninger. Præcis som vi andre til fest, så gider vores unger på samme måde ikke at være identiske i deres udklædningstøj. Dramashop leverer derudover en masse voksenudklædning – så klik dig ind på www.dramashop.dk før temafesten.