Bør jeg få Interferon Beta som behandling af sklerose?

Jeg har i en periode haft problemer med, at jeg var rigtigt træt samt haft en påfaldende summende følelse i hænder og fødder. Ikke desto mindre var både jeg og min mand slet ikke forberedt på det kæmpemæssige chok som vi fik, da lægen fortalte mig om den forfærdelige besked. Efter at jeg havde fået lavet en række undersøgelser var dommen nemlig klar; jeg lider af en af de mest frygtede autoimmune sygdomme , http://www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php, : multipel sklerose. Den dag blevet der slået skår i min normalt så rolige liv.

De tanker som jeg har tænkt over i tiden efter at min diagnose var blevet stillet er, lige præcis hvad et liv med multipel sklerose reelt vil komme til at betyde for mig og ikke mindst for vores to børn og min mand. Er det for eksempel stadig muligt for os at være sammen på ferier i udlandet, og hvor længe kan jeg tonse rundt med mine skattebasser? Jeg er sikker på, at jeg overhovedet ikke er klar til at undvære de ting i mit liv. Af den grund har jeg besluttet mig for at researche lidt om mine behandlingsmuligheder.

En af de populæreste behandlinger til at sikre en tidlig indsats mod dissemineret sklerose er uden tvivl Interferon Beta , http://www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php, medicinen fra Merck Serono , http://www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php, . Det skyldes, at denne sætter en effektiv stopper for den demyelinisering, som multipel sklerose og lignende autoimmune sygdomme forårsager. Ved at gøre brug af Interferon Beta kan man som følge deraf tit både øge den tid, som går mellem attacks og mindske deres effekt.

Inden jeg accepterer Merck Seronos præparat, vil jeg dog høre, hvorvidt der er nogen af jer derude, som kan sige noget om effekten af Interferon Beta behandling mod multipel sklerose?