Book underholdning som for eksempel stand up til din fest

Book stand up, når du skal holde fødselsdag. Jeg er lige begyndt hvor jeg er selvstændig eventmager, så derfor varetager jeg bookingen af alsidig musik og underholdning. Det gælder underholdning som book stand up og livemusik. Som det både fede og hårde er det en benhård erhvervsbranche at markere sig i, og med denne grund savner jeg hele mit netværks hjælpende hånd. Modsat vil jeg givetvis ikke have penge nok til at få salt til ægget. Det gælder om at få en fod inden for på feltet når det gælder feltet med book stand up. Min store drøm vil være, at hver eneste gang en eller anden tænker på eller får lyst til at lave en søgning på Google på eksempelvis book underholdning, så vil jeg være det naturlige valg. Som en start fik jeg relationer til temmelig mange kunstneriske sjæle. Hvor jeg forhørte mig, om jeg måtte varetage bookingen af dem og anden livemusik. så jeg mennesker, der takkede nej, og derfor har jeg været igennem en del arbejde og ikke mindst svipsere i opstartsperioden. Dog spurgte jeg dem, om egentlig ikke de ville ønske, at det var deres kunstner- eller bandnavn, der var på alles læber, når en eller anden sagde book stand up. Og det var som regel altid et overbevisende argument. På denne måde fik jeg en lang række kunstnere i min stald. Bestandigt vil jeg glæde mig over, at I alle deler budskabet om mit firma med bookingen af livemusik til alle bekendte. For mit største ønske er at bane mig vej som selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>