Book stand up via mit bookingbureau

Vil du assistere med at fortælle det rundt omkring; Prøv at sige book livemusik til venner og bekendte. Jeg er lige begyndt hvor jeg er selvstændig eventmager, og af denne grund står jeg for booking af en lang række forskellig standup, livemusik og anden underholdning. Fx underholdning som forskellige bands og staup komikere. Desværre er det et presset område at markere sig i, og med denne grund savner jeg hele min bekendtskabskreds assistance. For modsat kan jeg givetvis ikke have månedsløn tilstrækkeligt til at få salt til ægget. Jeg tror, det gælder om at få slået sig fast på markedet i forhold til erhvervsområdet med book livemusik. Drømmen vil være, at hver eneste gang folk overvejer eller gennemfører en søgning på nettet på eksempelvis book underholdning, da vil jeg være det naturlige valg.

Til at begynde med skaffede jeg forbindelse til mange kunstnere. Jeg spurgte mig ad, hvorvidt jeg ville kunne formidle bookingen af dem. oplevede jeg folk, som ikke var interesserede, og således har jeg haft en stor portion udfordringer og nedture i opstartsperioden. Men jeg frittede hver artist, om ikke de drømte om, at det er dem, der var svaret, når en eller anden fremsagde: book underholdning. Dette var som regel altid en stærk årsag. Derved hentede jeg en lang række artister i hus. Hvorom alting er kan jeg have glæde af, at du og andre deler budskabet om mig og muligheden for at booke livemusik til netværket. Det centrale for mig er, at virke som en succes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>