Bliv bedre til boksning, fitness eller fodbold på vores idrætsefterskole

Vores sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver. Det er nemlig en alsidig skole, der har mange forskelligartede fokusfag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres derfor naturligvis på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem grene af sport som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen kan dog også meget mere end bare sport. Med sin naturskønne placering på den midtjyske hede giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fokusfag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at fordybe dig i eksempelvis musik eller design i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Udover efterskolens almindelige undervisning, er der også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to rejser. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får de elever, der har linjefaget outdoor, chancen for at overnatte ude i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>