At rejse med små børn

Vores spædbarn er i morgen 8 måneder gammel, og min mand og jeg higer efterhånden efter en dejlig, lang og afslappende ferie på fx Costa del Sol

Jeg og Hr. Kæreste rejser gerne ofte til alt fra weekender i Helsinki og Amsterdam til månedslange rundrejser i Kina, ved middelhavet eller til Las Vegas og Los Angeles. Som følge heraf, er vi efterhånden smådesperate i forhold til at komme lidt ud i verden igen. Siden trætte mor her var i tredje del af graviditeten, har han og jeg vitterligt udelukkende været afsted i svigermekanikkens sommerhus. Vi trænger simpelthen til at komme væk under lidt mere sydlandske himmelstrejf.

For tiden drøfter mig og Hr. Kæreste intenst  hvilke destinationer der kune være gode at drage på ferieophold sammen med lillefisen til. Jeg har planlagt Fuengirola eller Torremolinos. Såfremt manden går og savner noget stemning af by er vi i det område meget nær Malaga. Og i både Fuengirola & Torremolinos lader der til at være ganske bekvem,t kombineret med tilfredsstillende lokal stemning, udsøgt luft og vejr og velsmagende mad. Det er jo altid dejligt at komme på ferie i Spanien, hvor klimaet er behageligt og lokalbefolkningen altid er søde og imødekommende.

Carsten plaprer glad omkring Costa del sol. Han har været der som ganske ung, og kæresten mener at Costa del sol har meget mere at tilbyde end Torremolinos og Fuengirola. Ellers berejste mig har ikke tidligere rejst til Costa del sol, Fuengirola eller Torremolinos, og kanske har han ret. Der er på den anden side en ganske længere rejse med fly til Costa del sol end vi har til Fuengirola og Torremolinos. Jeg bør til at afhøre veninderne som har børn, de må have nogle gode input til rejser med små børn håber jeg..

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>