Alu profiler er en ideel profilløsning til adskillige brancher

Den stigende miljøbevidsthed har resulteret i, at aluminiumsprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/, er blevet en yndet profilløsning til flere formål såvel som brancher på det seneste. Dette er ikke mindst en konsekvens af, at metallet aluminium har en særdeles høj genanvendelsesprocent og utallige kvaliteter, som muliggør et mindre forbrug af energikilder som for eksempel elektricitet og varme. Det er ydermere muligt at producere aluprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/, med små omkostninger og til attraktive priser uagtet seriestørrelse.

Alu profiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/, er en udbredt profilløsning indenfor talrige brancher af adskillige grunde, der hver især fører tilbage til aluminiummets gode kvaliteter. De vigtigste af disse er, at aluminium vejer utroligt lidt og har høje trækstyrker, der som regel er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre metaller. Samtidig har alu profiler en god holdbarhed samt en god kapacitet til at lede varme og el.

Som metal har aluminium en høj formbarhed, som betyder, at det kan lade sig gøre at producere aluprofiler uden spild af energi uanset bearbejdning samt valg af overfladebehandling som fx pulverlakering. Under bearbejdningen kan man tillige sætte de nødvendige samlefunktioner direkte ind i aluprofilet, så det er nemmere at montere korrekt. Dermed er det muligt at tilpasse aluprofiler til at matche lige præcis dit firmas behov.

Når du tager en beslutning om at få produceret aluminiumsprofiler her på vores værksted, kan vores specialister garantere dig et optimalt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at være først med de nyeste og de mest komplicerede teknikker i relation til forædling af profiler i aluminium. Sidst men ikke mindst producerer vi et prøveeksemplar af din virksomheds individuelt designede alu profiler inden for fem uger efter, at du har sendt os en overordnet skitse.