Alting føles helt klart bare nemmere, hvis vi får en trailer

Idet alle kan fungere som værende ægte medborgere, forekommer her i alle situationer specifikke nødvendigheder, der følger med i hverdagen. Dersom Lone og jeg er blevet det levende billede af et ægtepar lige efter dansk opskrift med typehus, ligusterhæk, to børn i folkeskolen samt et køretøj med jydekrog, er turen altså kommet til, at vi vil anskaffe den trailer, som reelt skulle være fast inventar i villaen.

Desværre synes alt ikke lige problemfrit. Endnu ikke helt integreret i livet i den småborgerlige højborg er jeg selv ikke desto mindre. Som følge deraf vil jeg spørge, om der ikke er et par af jer mere trænede husejere, som kan give idéer til, hvor i verden vi ville kunne købe en herlig trailer på tilbud, som er eksemplarisk til vores krav?

Ønskerne til den trailer, vi skal have, er kort sagt slet ikke noget ud over det almindelige. Den skal blot bruges til de trivielle gøremål, der er en del af det at eje sit eget hus såvel som egen have. Med dette menes der, at traileren ville skulle benyttes til at bringe skrammel eller grene og lignende fra haven ud til lossepladsen. Den skal desuden også måske benyttes til en IKEA-udflugt efter behov.

Som det fremgår er det blot en på alle måder hverdagsagtig trailer, konen og jeg vil skaffe os. Det ville også være interessant at få jeres input om, hvad for en anhænger, der kan imødekomme til lige præcis vores krav, i relation til en trailers funktioner. At gå helt galt i byen, slipper vi forhåbentlig dermed for. Bør vi fx for enhver pris punge ud til det dyreste mærke, eller kan mindre gøre det, såfremt vi skal investere i en trailer, og kan man finde fordelagtige trailer tilbud hos forhandlerne? En anden ting, som det ville være væsentligt at høre jeres bud på, er, om hvorvidt det er økonomisk forsvarligt at anskaffe en brugt trailer, eller om vi så skal poste en masse penge i reservedele til traileren?

Således, at fruen og jeg kan køre derover og se nærmere på sagerne, meld ind med alle jeres input samt gode anbefalinger til steder, som både har et udvalg af trailer tilbud samt trailere, som har haft en anden ejer plus et omfangsrigt udvalg af trailer reservedele til enhver situation.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>