Adskillige alternative modeller af gardiner; f.eks. persienner

Står du også og skal have nye gardiner? Jeg er akkurat flyttet og har opdaget, at det er en nødvendighed at købe nogle gardiner. Hører jeg udtrykket gardiner, kan man ikke lade være med ubevidst at associere ordet med tantes aldrende, plisserede gardiner, tunge og falmede følgende en menneskealders tobaksrøg, samt så vægtige samt langt fra nette, at de blokerede for det meste af lys og luft fra haven. Da jeg rejste til en anden lejlighed for første gang, var det derfor vist ikke gardiner, som fyldte mine tanker. Snart lærte jeg vist, at diverse model for skygge er man jo nødt til at have. Til dels for at undgå sollys indenfor, og selvfølgelig for at skabe sig en privatsfære.

Nej – gardiner er nødvendige, dertil gerne en markise ved siden af, for at altanen kan bruges , når solen brænder. Heldigt nok er gammeldags og tunge gardiner utrolig forældet. Man kan købe et utal af divergerende modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og også gardiner, som CO2-besparende nedsætter dit varmeudslip. Der er ganske vist oveni en masse, som bør tænkes på, når man skal beslutte sig for sine gardiner. Hvilken del af værelset og vinduestype, diskuteres? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Har du ønsker til betjeningen? Farver & udtryk? Markiser fås også i en kæmpe kollektion. De findes som undvigelse fra solen, læ for vinden, afskærmning eller overdækning. Hvis du på denne måde vil være lovet, at du ender med gardiner samt markiser, som er lige til dig, og på flotteste måde opfylder dine håb, er det hurtigste helt sikkert at få besøg af en gardinforhandler, hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>